Qui som?
consell-de-la-joventut-de-barcelona

El Consell de la Joventut de Barcelona és la plataforma d’associacions i col.lectius joves de Barcelona i té com a objectiu representar la joventut organitzada davant les institucions, treballar en xarxa per promoure l’associacionisme, generar discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuir amb propostes, iniciatives, polítiques públiques i alternatives.

global@cjb.cat

Donen suport:

ajuntament-de-barcelona-youth-act-logo
servei-civil-internacional

El Servei Civil Internacional (SCI) és un moviment internacional nascut el 1920 que treballa activament per promoure la cultura de pau, la justícia global i la transformació social des d’una visió associativa i de base. Amb àmbit d’actuació a Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra, des de 1982, l’SCI Catalunya és una de les 45 branques de la xarxa internacional i que treballa activament per promoure una cultura de pau, la justícia global i l’empoderament de la societat civil, mitjançant el voluntariat internacional, la participació local i l’educació per la pau amb un impacte local i global.

comunicacio@scicat.org

Donen suport:

ajuntament-de-barcelona-youth-act-logo
regeneration

La càtedra RE-GENERATION, nascuda el desembre del 2020 amb el suport de la UPF i el CZFB, té com a missió principal el foment del coneixement i del debat, la transferència de les recerques més disruptives i la transformació dels comportaments socials i les polítiques públiques en relació als reptes globals, contribuint a desenvolupar un nou marc per al benestar planetari, que engloba el benestar personal, social i mediambiental.

regeneration@upf.edu

Donen suport:

youth-act-logo
zona-franca
jovis.com-youth-act

El Grup de Recerca sobre Joventut, Societat i Comunicació, JOVIS.com, és un grup interdisciplinari i interuniversitari, amb seu al Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Investiga la joventut i les polítiques de joventut des de diferents enfocaments teòrics i metodològics i posa èmfasi en la transferència del coneixement acadèmic al sector públic i al món educatiu. Les aportacions del grup de recerca han tingut un impacte social important, principalment gràcies a la recerca aplicada i “implicada”, a més de generar un impacte internacional contrastat.

jovis.com@upf.edu

QUÈ ÉS YOUTH ACT!? QUÈ ÉS YOUTH ACT!? QUÈ ÉS YOUTH ACT!? QUÈ ÉS YOUTH ACT!?